Muffins med rabarber

24 store muffins
 
Du skal bruge:
7 æg
250 gram sukker
300 gram mel
300 gram smør
300 gram makroner
15-20 rabarber
 
24 papirmuffinsforme
Siliconeforme
 
Bagetid 15-17 minutter ved 200 grader
 
Sådan gør du: 
Smelt smørret i en gryde ved svag varme.
Skær rabarberne i ca. 1,5 cm lange stykker.
Bræk makronerne fra hinanden - mas dem ikke helt, der må gerne være grove stykker imellem.
 
Pisk æg og sukker luftigt i ca. 10 minutter.
Tilsæt mel - vend det forsigtigt i med en dejskraber.
Tilsæt smeltet smør, rør det i lidt ad gangen.
Tilsæt makroner og rabarber og rør kun ganske lidt sammen, så de er nogenlunde dækket af dej. Prøv dig frem med rabarbermængden. Der må gerne komme så mange i, at dejen næsten ikke kan hænge ved alt fyldet.
 
Sæt papirformene op i siliconeformen (så splatter de ikke ud i papirformen). Fordel dejen i formene - Fyld gerne op over kanten.
 
Bages 15-17 minutter. Spises.
 
Kan fryses og lynoptøes i mikroovn.